Souvenaid edulliseen hintaan Tiiriön apteekista!

Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli hermosolujen välisten viestiyhteyksien muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville. Se on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Hakeudu tutkimuksiin matalalla kynnyksellä

Jos oma tai läheisen arkielämää kiusaava muistin heikentyminen tai käyttäytymisen muutos huolettaa, on hyvä hakeutua oman alueen muistihoitajan vastaanotolle tai olla suoraan yhteydessä lääkäriin. Perusterveydenhuollossa tehdään asianmukaiset perusselvittelyt. vaikka Alzheimerin tautiin ei ole parantavaa hoitoa, sen etenemistä voidaan hidastaa varhain aloitetulla hoidolla ja tuella.

Souvenaid tukee muistia ja auttaa arjen toimintakyvyn säilymisessä

Souvenaid sisältää Fortasyn Connect™ -ravintoaineyhdistelmän, joka on suunniteltu täyttämään varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemukselliset erityistarpeet ja tukemaan synapsien muodostusta.

Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaista muistivaikeutta sairastaville. Marraskuussa 2020 julkaistussa tutkimustuloksessa saatiin lisätietoja valmisteen tehosta.
Tutkimuksessa huomattiin näitä asioita:

  • Varhaisen Alzheimerin taudin hoitoon suunniteltu kliininen ravintovalmiste voi auttaa arjen toimintakyvyn säilymistä ja hidastaa tiettyjen aivoalueiden surkastumista.
  • Souvenaidin vaikutukset ovat ilmeisemmät pitempään kestäneen käytön jälkeen ja ne lisääntyivät ja laajenivat käytön jatkuessa.
  • Souvenaidin käyttö hidastaa sekä muistin ja tiedollisten toimintojen heikentymistä että aivojen kokonaistilavuuden pienenemistä.
  • Mitä varhaisemmassa taudin vaiheessa käyttö aloitetaan ja mitä pitempään sitä jatketaan, sitä paremmin Alzheimerin etenemistä pystytään hidastamaan.

Yksi pullollinen Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin tehon varmistamiseksi. Ravintoaineiden imeytyminen elimistöön vie aikansa. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä.

Souvenaid edullisesti Tiiriön apteekista!

4 pulloa 12,90€                        

24 pulloa 65€ (1 laatikko)

48 pulloa 125€ (2 laatikkoa)

96 pulloa 230€ (4 laatikkoa)

Souvenaid-ravintovalmistejuomaa on saatavilla kolmea eri makua:

  • Mansikka
  • Kahvi
  • Vanilja

Jos haluat tilata 48  tai 96 pulloa mutta eri makuja, toimi näin:
Tilaa yhtä makua 48 pullon tai 96 pullon erä. Me soitamme sinulle ja kysymme, mitä makuja haluat.

Annostus on yksi 125 ml pullollinen vuorokaudessa. Suosittelemme Souvenaidia käytettäväksi jääkaappikylmänä, jolloin sen maku tulee esiin parhaimmalla mahdollisella tavalla.