NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN NYT PYSYVÄSTI EDULLISEEN HINTAAN TIIRIÖN APTEEKISTA!

Kun ruoka ei maistu sairauden tai toipumisen aikana, tulee varmistaa riittävä ravinnonsaanti

Tiesitkö, että sairastaessa energian ja proteiinin tarve kasvaa?

Nutridrink Compact Protein on kliininen ravintovalmiste vajaaravitsemuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, kun ruoka ei maistu tai ravinnontarve on kasvanut sairauden aikana tai toipuessa. Pienessä pullossa suuri määrä energiaa, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Hyvänmakuinen täydennysravintovalmiste sopii lisäravinnoksi ikääntyneille, muistisairaille, leikkauksen jälkeen sekä nesterajoitteisille sen pienen koon ansioista. Nutridrink Compact Protein sisältää erittäin runsaasti energiaa ja proteiinia. Tiivistetyssä muodossa
oleva ravintojuoma on pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda, vaikka ruokahalu olisi huono.

Käyttö

Nutridrink Compact Proteinia juodaan, kun ruoka ei maistu tai ravinnontarve on kasvanut. Nutridrink Compact Protein sopii esimerkiksi vanhuksille, joiden ruokahalu on laskenut. Nutridrink Compact Proteinin juominen on helppoa, vaikka ruokahalu olisi heikko tai syöminen hankalaa. Nutridrink Compact Protein -ravintovalmistetta voi käyttää normaalin ruokavalion lisänä tai vahvistavana välipalana, joka varmistaa riittävän proteiinin, energian, vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin.

  • Energian määrä jokaisessa pullossa on 2,4 kcal/ml
  • Proteiinin määrä jokaisessa pullossa on 14,6 g/100 ml.

Nutridrink Compact Proteinissa on monia makuvaihtoehtoja, jotka tuovat vaihtelua valmisteen käyttöön. Valikoimassamme löytyy näitä makuja:

Nutridrink Compact Protein kannattaa säilyttää jääkaapissa, jotta sen maku tulee parhaiten esiin. Voit kokeilla laittaa jääkaappiin useampaa eri makua, jotta saat lisää vaihtelevuutta Nutridrink Compact Proteinin nauttimiseen. Avattu pullo säilyy suljettuna jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia. Mokan makuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Nutridrink Proteinin joukkoon voi sekoittaa marjoja ja hedelmiä, jolloin Nutridrinkistä saadaan herkullisia välipaloja ja järkiruokia.