Luonkos SERENITY kaurapuhdistusjauhe kasvoille 50 g

Kaurapuhdistusjauhe Serenity sopii herkälle ja normaalille ihotyypille ihon ja kevyen meikin puhdistukseen. Se soveltuu hyvin myös kaksoispuhdistukseen öljypuhdistuksen kanssa. Erittäin herkälle tai atooppiselle iholle suosittelemme ensisijaisesti öljypuhdistusta. Serenityn raaka-aineet ovat 100-prosenttisen luonnollisia ja säilöntäaineettomia. Puhdistusjauheessa on muun muassa kaurajauhoa ja ohratärkkelystä.

Pakkauskoko:
50 g
Markkinoija:
Luonkos Finland Oy Ltd
Tilattavissa, toimitus 1-3 arkipäivän kuluessa
SKU:
9502806
31,90 €
638,00 € / kg

Puhdistusjauhe on pakattu kätevään muovittomaan sirotinrasiaan, josta tuotetta on helppo annostella. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle, lisää saman verran vettä päälle ja sekoita sormella tasaiseksi. Levitä kasvoille ja pyörittele, kunnes lika tai meikki liukenevat. Lisää tarvittaessa vettä kasvoille. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä. Vahvan meikin puhdistukseen suosittelemme kaksoispuhdistusta eli käytä ensin Luonkosin öljypuhdistuskakkua normaaliin tapaan, sitten jauhepuhdistusta.

Avena Sativa Kernel (Oat) Flour*, Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrated Silica, Xanthan Gum

*suomalainen raaka-aine

Biohajoava kartonki

Säilytetään kosteudelta suojattuna.

50 g