Ihonhoitoasioissa auttaa ja neuvoo apteekkimme kosmetologi.

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisesti herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta. Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

Tuotesarjan omille sivuille»

 

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

Vuonna 1986 kaksi tutkijaa sai lääketieteen Nobel-palkinnon löydettyään solujen kasvua ohjaavat solukasvutekijät. Löydöstä innoittuneena syntyi BIOEFFECT, maailman ensimmäinen tuotesarja, jonka ihonhoitotuotteet sisältävät kasvin sisällä tuotettuja solukasvutekijöitä. Ihon omat epidermaaliset kasvuproteiinit vauhdittavat solujen uusiutumista ja palauttavat iholle nuorekkaan, kimmoisan tunteen. Kosteuttava, ihon rakennetta vahvistava tuoteperhe sopii kaikille ihotyypeille: esimerkiksi ikääntyvän ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden tasoittamiseen. BIOEFFECTin tuotteet sopivat myös aknesta kärsivälle, sillä ne supistavat ihohuokosia ja puhdistavat ihoa sisältäpäin.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Tutkijamme kehittivät mullistavan Multi Vesicular Emulsion (MVE)-teknologian, jonka avulla iholle vapautuu vähitellen 24 tunnin ajan kosteuttavia ainesosia ja iho pysyy näin ollen pehmeänä koko päivän. CeraVe -tuotesarja lanseerattiin vuonna 2006 kolmella tuotteella, joissa kaikissa yhdistyi MVE-teknologia ja keramidit: Moisturising Cream, Moisturising Lotion ja Hydrating Cleanser. Nykyään CeraVen valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille»

                                                                                                                                      

Favora on herkän ihon hoitosarja, jonka tuotteet Orion Pharma on kehittänyt yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Allergiatunnus takaa luotettavuuden ja laadun: hajusteettomat ja väriaineettomat Favora-tuotteet sisältävät vain tarkkaan valittuja ainesosia. Favora puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa suojaten herkkää ihoa. Tavoitteena on terve, hyvinvoiva sekä vastustuskykyinen iho, joka pitää pintansa elämän muutoksissa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

                                                                                                                                      

Fillerina®-täyteainehoito on ensimmäinen dermokosmeettinen täyteainehoito kotikäyttöön, jota käytetään iholle eikä pistetä ihoon.  Fillerina® auttaa madaltamaan iän mukanaan tuomia juonteita, ja antamaan lisää volyymiä huulille ja poskipäille. Fillerina®-tuotesarjaan kuuluu dermokosmeettinen täyteaine sekä päivä-, yö- sekä silmänympärys- ja huulivoide.  Fillerina®-voiteet ylläpitävät tuloksen ja hoitavat ihoa Fillerina®-täyteainehoidon jälkeen. Fillerina®– täyteainehoitoa ja voiteita on saatavilla kolmena eri asteena.  Fillerina®-tuotteet on kliinisesti testattu.

Tuotesarjan omille sivuille»

 

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti. Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

Vichy-ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Vichy Thermal Spa -lähdevedellä on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus. Vichy on mukana naisten kaikissa elämänvaiheissa tarjoten kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle sopivia tuotteita – iästä tai elämäntyylistä riippumatta.

Tuotesarjan omille sivuille »

Takaisin palveluihin