Haspro PARTY silikonikorvatulpat 1 pari

Uudelleenkäytettävät Haspro Party -korvatulpat tarjoavat vertaansa vailla olevan suojan konserteissa, klubeissa, festareilla, ravebileissä ja muissa äänekkäissä tapahtumissa kävijöille.
Pakkauskoko:
1 pari
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tilattavissa, toimitus 1-3 arkipäivän kuluessa
SKU:
9512739
21,23 €
Korvatulpat konsertteihin, klubi-iltoihin, festareille, ravebileisiin ja muihin tyypillisesti äänekkäisiin tapahtumiin.
Ennen korvatulppien asettamista varmista, että ne ovat puhtaat. Vedä korvaa ylöspäin vastakkaisella kädellä suoristaaksesi korvakäytävä, mikä helpottaa korvatulpan asettamista. Ota korvatulppa toisella kädelläsi ja laita se varovasti korvakäytävään. Älä laita korvatulppaa liian syvälle korvakäytävään, sillä se saattaa aiheuttaa kipua. Aseta ja poista korvatulpat aina huolellisesti estääksesi korvan vahingoittuminen. Ottaessasi korvatulpan pois korvasta ota varovasti ote korvatulpan päästä peukalolla ja etusormella ja vedä korvatulppa hitaasti ulos korvasta.
Suosittelemme, että korvatulpat puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen kostealla kankaalla. Puhdistamisessa tulee välttää alkoholia ja raskaita kemikaaleja. Puhdistuksen jälkeen tulee varmistua, että ne ovat kuivat. Korvatulpat tulee aina säilyttää suojakotelossa.

Korvatulpat ovat miellyttävät ja huomaamattomat, ja voit olla turvallisin mielin siitä, että kuulosi ei altistu liialliselle pitkäaikaiselle melulle. Ja ennen kaikkea - Haspro Party -korvatulppien sisäänrakennettu suodatin mahdollistaa erinomaisen soundin, eli ääni ei pääse vääristymään, ja voit nauttia musiikista yhtä lailla muiden kanssa. Äänenvaimennus SNR: 26 dB.

Tuotevideo 1: https://www.youtube.com/shorts/5-ts_jIvQMQ

Tuotevideo 2: https://www.youtube.com/shorts/ED2yccOsNcI

Tuotevideo 3: https://www.youtube.com/shorts/TOjqimri5h0

Tuotevideo 4: https://www.youtube.com/shorts/-fflCbH_40E

Silikoni.

Uudelleenkäytettävät korvatulpat.

Korvatulpan suositeltu enimmäiskäyttöaika 12 kuukautta.

Malli: HASPRO G FILTER.

Äänenvaimennus SNR: 26 dB.

Vaatimustenmukaisuus: (EU) 2016/425, EN 352:2002.

CE2834.

Valmistaja: HASPRO, Rzeszów, Puola, info@hasproearplugs.com.

Tuote sisältää käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi.

Ilmoitettu laitos: CCQS.

Jos sinulla on kipua tai lääketieteellisiä ongelmia korviesi kanssa, ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan. Korvatulppien käyttäjän tulee varmistua, että 1) korvatulpat asennetaan, säädetään ja ylläpidetään valmistajan ohjeiden mukaisesti, 2) korvatulppia käytetään aina meluisassa ympäristössä ja että 3) uudelleenkäytettävien korvatulppien käyttökelpoisuus tarkistetaan. Jos näitä suosituksia ei noudateta, korvatulppien antama suoja heikkenee merkittävästi.
Korvatulpat voi yhdistää toisiinsa nauhalla. Korvatulppia ei pidä käyttää nauhan kanssa, jos on vaarana nauhan jääminen johonkin kiinni.
Vesi voi aiheuttaa vahinkoa korvatulpan sisällä oleviin suodattimiin.
Tietyt kemikaalit voivat vaikuttaa korvatulppien toimintakykyyn haitallisesti. Lisätietoa tulee kysyä valmistajalta.
Jos olet lisääntyneen melun ympäristössä, katso äänenvaimennustaulukkoa (SOUND ATTENUATION). Kysy lisätietoa paikalliselta jakelijalta tai neuvoa ammattilaiselta.
Korvatulppien tehokkuus riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien käyttäjän korvien koko ja niiden muoto sekä melutaso, jossa korvatulppia käytetään.
Ei saa niellä. Ei pienten lasten ulottuville tukehtumisvaaran välttämiseksi. Korvatulppien virheellinen käyttö voi heikentää suojan tasoa ja johtaa kuulon heikkenemiseen.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

7-12 mm.