Vitamore 60 tabl

Bioteekki Vitamore on luontainen, monipuolinen valmiste naisen hyvinvointiin. Tuote sisältää monipuolisesti yrttikasveja, kuten okarennokkia (Tribulus terrestris) hormonitasapainoon ja seksuaaliseen hyvinvointiin, sekä fenkolia limakalvojen kuivuuteen. Tuote sisältää myös sinkkiä sekä E-vitamiinia, joka suojaa soluja hapetusstressiltä. Valmiste sopii pitkäaikaiseen käyttöön. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Pakkauskoko:
60 tabl
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tilattavissa, toimitus 1-3 arkipäivän kuluessa
SKU:
2491017
35,49 €

Yrttiuutteita sisältävä ravintolisä.

1 tabletti 2 kertaa päivässä; niellään kokonaisena veden kera.

2 tablettia sisältää 12 mg (100 %*) E-vitamiinia ja 8 mg (80 %*) sinkkiä. * vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) , Arginiini (lähde: L-arginiinihydrokloridi), Puna-apila (Trifolium pratense), kukkauute 4:1, Sitruunaköynnös (Schisandra chinensis),  hedelmäuute 4:1, Damiana (Turnera diffusa), lehtiuute 4:1, Muira puama (Ptychopetalum olacoides), juuriuute 4:1, Okarennokki (Tribulus terrestris), hedelmäuute 4:1, Lakritsinjuuri (Glycyrrhiza glabra) 60 mg, Stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni) , Fenkoli (Foeniculum vulgare), siemenuute 4:1, Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), E-vitamiini (lähde: dl-alfatokoferoliasetaatti), Villijamssi (Dioscorea villosa), juuriuute 4:1, Sinkki (lähde: sinkkisitraatti)

Ei raskaana oleville. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.