ACM Duolys.A Retinol Serum retinoliseerumi 30 ml

Tehokas retinoliseerumi rypyille ja juonteille. Kasvoille, niskaan, kaulaan.
Pakkauskoko:
30 ml
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tilattavissa, toimitus 1-3 arkipäivän kuluessa
SKU:
9503059
53,00 €
1 766,67 € / 0.0300
Monipuolinen anti-age-seerumi, joka sisältää vain 10 ainesosaa. Seerumin ainutlaatuinen ja synergistinen retinolin ja tokoferyliretinoaatin yhdistelmä parantaa kaikkia ikääntymisen merkkejä, kuten kasvojen ryppyjä, juonteita, viivoja, pieniä virheitä iholla – ärsyttämättä ihoa ja suojellen sitä oksidatiiviselta stressiltä. Seerumin ultrakevyt rakenne jättää ihon tuntumaan silkkiseltä ja sametinpehmeältä.
Annostele pieni määrä ACM Duolys.A -seerumia kasvoille, niskaan ja kaulaan puhdistetulle iholle mieluiten illalla. Optimituloksen saamiseksi käytä 3 kuukauden kuurina. Tuotetta voi käyttää yhdessä ACM Duolys CE vitamiiniseerumin kanssa tai kosmeettisten toimenpiteiden jatkohoitona. Jos käytön aikana ilmenee pistelyn tunnetta, annostele seerumia harvemmin kuin joka ilta. Vältä seerumin joutumista silmiin.

null

Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coconut Acid, Dicaprylyl Carbonate, Coco-Caprylate/Caprate, Castor Oil/IPDI Copolymer, Retinol, Tocopherol, Tocopheryl Retinoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil.

98 % ainesosista on peräisin luonnosta. Sopii kaikille ihotyypeille 30 ikävuodesta ylöspäin.

Kuurin aikana rajoita altistumista auringonvalolle ja käytä sopivaa auringonsuojavoidetta.
Varoitus: Ei raskaana oleville eikä raskautta suunnitteleville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)