Toukokuun tarjoukset

Multivita magnesiumsitraatti

Greipin tai lime-sitruunan makuinen purutabletti tai veden kanssa nieltävä tabletti sisältää 150mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

90 kpl, 0,14 €/kpl

12,50 (norm. 15,73)

Perskindol Active Gel

Perskindol Active Gel on lihas- ja nivelkipujen ulkoiseen hoitoon tarkoitettu kaksivaikutteinen valmiste; viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti. Viilentävä vaikutus vie akuutin kiputuntemuksen tehokkaasti ja nopeasti, tämän jälkeen tuleva lämmittävä vaikutus stimuloi kyseisen alueen verenkiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden, nesteen sekä mm. maitohapon poistumista ja näin tehostaa kehon omaa palautumista. Vaikutus perustuu luonnollisiin eteerisiin öljyihin eli se ei sisällä lääkeaineiksi luokiteltavia vaikuttavia aineita.

100ml, 149 €/l

14,90 (norm. 18,50)

Eucerin anti-age tuotteet

Eucerin Anti-age tuotteet ihon eri ikääntymisen vaiheisiin. Hyaluron filler, Hyaluron filler+ Volume ja Hyaluron filler+ Elasticity.

-10 %

Vichy aurinkotuotteet

Vichy aurinkotuotteet suojaavat iho UVA ja UVB- säteitä vastaan. Tuotteet hoitavat ja suojaavat ihoa auringossa, riippumatta aktiivisuustasostasi. Miellyttävä koostumus on helppo levittää ja antaa tehokkaan suojan.

-20 %

Vichy Homme ihonhoitotuotteet

Vichy Homme on erityisesti miehille kehitetty ihonhoitosarja. Hoitavat tuotteet vahvistavat ja suojaavat ihoa päivittäin.

-15 %

Aco sun aurinkotuotteet

Aco aurinkotuotteet koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.

-20 %

Priorin Extra

Priorin Extra on ravintolisä, joka ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa hiuksia. Hiusjuuren vahvistaminen sisältäpäin keino saada pysyviä tuloksia hiusten laatuun. Suositellaan käytettäväksi säännöllisesti 3-6 kuukauden ajan.

180 kpl, 0,44 €/kpl

79,90 (norm. 109,31)

Fiilus arkeen

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita.Vaihtoehtoina mansikan ja persikka-vadelman makuiset purutabletit sekä neutraali kapseli.

30 kpl, 0,33 €/kpl

9,90 (norm. 12,60)

Calsorin 500mg + D3 20 mikrog

Helposti nieltävä kalsiumvalmiste kalsiumin ja D3-vitamiinin tarpeeseen. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa. Laktoositon (maidoton), hiivaton, sokeriton ja gluteeniton.

100 tabl, 0,16 €/kpl

15,90 (norm. 19,80)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Nasolin A-vitamin on kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sopii yli yksivuotiaille. Nasolin A-vitamin nenäsuihke on pitkäaikaisesti vaikuttava lääkkeetön CE-merkitty valmiste. Tuotteen sisältämä A-vitamiini edistää nenän limakalvon uusiutumista ja tervehtymistä. Nasolin A-vitamin on säilöntäaineeton ja se on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

10 ml, 660 €/l

6,60 (norm. 8,80)

Aco Face anti-age tuotteet

Aco Face anti-age tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat. Tuotteet sisältävät vitamiineja ja mineraaleja aikuisen ihon tarpeisiin.

15-50ml

11,90 (norm. 14,56-15,62€)

Betolvex 1mg

Betolvex 1mg  B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Pieni nieltävä tabletti.

150 tabl, 0,17 €/kpl

25,90 (norm. 31,27)

BevitaEye silmätipat

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet.

BevitaEye silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Kätevät uudelleen suljettavat pipetit ovat käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta.

20 x 0,5 ml, 0,55 €/kpl

10,90 (norm. 14,04)